• Integration på job

  Få nyttige råd, konkrete erfaringer og inspiration til dit arbejde eller din undervisning med udlændinge, der har begrænset eller intet kendskab til dansk.  Vi har tilrettelagt forløb for: virksomheder, skoler og buschauffører.

 • introdansk


 • Hvad er integration på job?

  Med afsæt i mere end 30 års erfaring med undervisning af unge og voksne udlændinge i dansk tilbyder NSI individuelt tilpassede kurser til virksomheder, skoler, institutioner, SOSU-assistenter, ingenører, læger og andre interesserede. Det er målrettet til dem, der står over for udfordringen med at arbejde eller samarbejde med voksne eller unge med meget begrænsede eller ingen dansk-sproglige kompetencer.

  Hvordan påvirker det en arbejdsplads, og hvordan får man en god start, når man ikke har et fælles sprog? Hvordan tilpasser man niveauet? Hvor hurtigt kan man forvente fremskridt? Hvilke kulturmøder på fagspecifikke områder kan der forekomme, og hvordan sikrer man et godt kollegialt samarbejde mellem multikulturelle medarbejdere?

 • dansk_undervisning-user

  Hvem kan deltage?


  Virksomheder, skoler, institutioner og andre interesserede, der arbejder med eller underviser voksne eller unge med begrænset eller intet kendskab til dansk.

 • dansk_undervisning-lokation

  Pris og sted:


  NSI tilbyder både oplæg, kurser og individuelt tilpassede forløb.

 • introdansk-kontakt

  Hvordan kommer I i gang?


  Kontakt uddannelseschef Hannah Kjærgaard på 4046 4006 eller mail til hk@nsi-center.dk.