Om NSI

NSI er en innovativ og fagligt stærk spiller på markedet for sprog, kulturmøde og integration. Vi underviser unge og voksne udlændinge i dansk som andetsprog, dansk kultur og danske samfundsforhold, og vi tilbyder desuden en lang række arbejdsmarked og uddannelsesrettede forløb. Vi udvikler målrettede produkter og løsninger tilpasset kundernes udfordringer og behov – i tæt samarbejde med kunder og samarbejdspartnere.

Vores arbejde

I vores arbejde bestræber vi os på at koble undervisningen tæt på kundens behov (om selvforsørgelse eller fastholdelse). Derfor har vi også fokus på, at vores, kundens og kursisternes kompetencer skal spille sammen.

Job hos NSI

NSI Sprog- og Integrationscenter er en moderne voksenuddannelsesinstitution med undervisning for voksne udlændinge i Faxe Kommune og Næstved Kommune. Vores hovedkontor ligger på Næstved Kaserne, men har undervisningsopgaver rundt om i landet.

På NSI arbejder vi med integration og undervisning af voksne udlændinge i dansk kultur, det danske samfund og arbejdsmarked og det danske sprog. Du kommer til at være en aktiv del af en virksomhed i forandring og med en mission om at flytte kursisterne – ­såvel som undervisningen – tættere på virksomheder og lokalsamfundet.

De vigtigste kompetencer for at komme i betragtning til et job hos NSI er, at du har drive og engagement, og at du er frisk på faglige udfordringer og at afprøve nye veje inden for voksenundervisning og integrationsområdet.

Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning til: job@nsi-center.dk For spørgsmål kan du kontakte Hannah Kjærsgaard  på 40 46 40 06.

NSIs bestyrelse

 • Birgit-Lund-Terp
  Birgit Lund Terp (formand)
  Næstved Kommune

 • Henrik-Sangill
  Henrik Sangill
  DA, Næstved

 • Per-Thomsen
  Per Thomsen
  3F Midt & Østsjælland

 • Finn-Hansen
  Finn Hansen
  Faxe og Vordingborg Kommune

 • Per-Boserup
  Per Boserup
  AOF, Region Sjælland

 • Thomas  Fogde-Brunk (medarb.)
  NSI Sprog- og Integrationscenter

NSIs samarbejdspartnere

BilkaRoyal Unibrew1 SOSUSprog Centre1Faxe Kommune 

Kontakt NSI

Kontaktformular

Navn:

  Virksomhed eller organisation:

E-mail:

  Telefonnummer:

Hvad drejer din henvendelse sig om?

Besked: