• Integration på jobbet

  Få nyttige råd, konkrete erfaringer og inspiration til dit arbejde med eller undervisning af udlændinge, der har lidt eller intet kendskab til dansk.

 • Integration på job


 • Hvordan er kurset?

  Med afsæt i mere end 30 års erfaring med undervisning af unge og voksne udlændinge i dansk tilbyder NSI individuelt tilpassede kurser til skoler, institutioner og arbejdspladser. Det er målrettet dem, der står overfor udfordringen med at undervise, arbejde med og integrere børn, unge og voksne med meget begrænsede eller ingen dansksproglige kompetencer.

  Hvordan kommer man i gang med at undervise, når man ikke har et fælles sprog? Hvordan tilpasser man niveauet? Hvor hurtigt kan man forvente fremskridt? Hvilke kulturmøder i fagspecifikke områder kan der forekomme, og hvordan sikrer man et godt kollegialt samarbejde med multikulturelle medarbejdere?

  På kurset får du nyttige råd, konkrete erfaringer og inspiration til din undervisning i dansk som andetsprog.

  Vi har tidligere tilrettelagt forløb for: sagsbehandlere, buschauffører, medarbejdere i folkeskoler og på jobentre og private virksomheder.

 • dansk_undervisning-user

  Hvem kan deltage?


  Skoler, institutioner og andre interesserede, der underviser voksne eller børn med begrænset eller intet kendskab til dansk.

  NSI tilbyder både oplæg, kurser og individuelt tilpassede forløb.

 • dansk_undervisning-lokation

  Pris og sted:


  Kontakt os for nærmere information.

 • introdansk-kontakt

  Hvordan kommer I i gang?


  Kontakt uddannelseschef Hannah Kjærgaard på 4046 4006 eller mail til hk@nsi-center.dk.